Leírás és Paraméterek
Lengyel barátainktól egy világos rozssör.
A Roggenbier, ami szó szerint "rozssört" jelent, jellemzően legalább 50 százalékban malátázott rozsból készül, bár vannak modern példák, amelyek 65 százalékot vagy még többet használnak. Ez adja jellegzetes zabos és fűszeres ízét. A keserűség általában alacsony, a klasszikus búza élesztő karakterek, mint a fanyar citrusfélék, a vanília is felfedezhető a rozssörökben.
Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli
A Roggenbier, ami szó szerint "rozssört" jelent, jellemzően legalább 50 százalékban malátázott rozsból készül, bár vannak modern példák, amelyek 65 százalékot vagy még többet használnak. Ez adja jellegzetes zabos és fűszeres ízét. A keserűség általában alacsony, a klasszikus búza élesztő karakterek, mint a fanyar citrusfélék, a vanília is felfedezhető a rozssörökben.
Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.