Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élményének fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mad Scientist New York Moccacino 0,44L

Normál ár
1.390 Ft
Mennyiség:
Gyártó: Mad Scientist
József körút: Több mint 6 db raktáron
Nem értékelt

Csomagajánlat

Leírás

A Mad-es srácoké a szó:

 

"Ennél a sörnél szerettünk volna egy olyan milk stoutot főzni, ami egyszerre tud imperial stouthoz hasonló ízélményt és komplexitást nyújtani mindamellett, hogy könnyen fogyasztható és lágy, mint egy klasszikus.

 

A New York Mocaccino kakaóval, egyedi pörkölésű specialty kávéval és madagaszkári vaníliával készült. Igazi desszertstout."



A Milk Stout laktóz hozzáadásával készített altípusa a stoutnak. A laktóznak köszönhetően kicsit tejesebb, krémesebb a kortyhatás.

A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert használata egy 1677-ben keltezett, az Egerton Manuscripts-ban talált dokumentumban, amely a sör erősségére utal. 1721-ben használták először a porter nevet egy pörkölt malátával készült sötétbarna sör leírására. A porterek hatalmas népszerűsége miatt a sörfőzők többféle erősségben készítették őket. Az erősebb, jellemzően 7 vagy 8 %-os alkoholtartalmú söröket "stout porter"-nek nevezték, így a stout és a porter története és fejlődése összefonódott.


Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Porterek és Stoutok közötti különbségek

Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket is ajánljuk