Leírás és Paraméterek
Igazán komplex ízvilágú búzasör friss sárgabarack, mandarin és egyszer egyszer felvillanó kekszes jegyekkel. Magasabb szén-dioxid tartalma kiemeli a fűszeres, friss ízvilágát.
Sör & Étel párosítás:
A Turmweisse tökéletes ebéd előtti ital sós snackek mellé, de jól kiegészíti a spárga, hal, baromfi és sült sertéshús ételeket is.
Alapanyagok: víz, búzamaláta, árpamaláta, komló, élesztő
Eredeti szárazanyagtartalom: 13,5%
Alkohol: 5,9%
A kép illusztráció, a pohár nem része az ajánlatnak!
A bajor búzasör (Hefeweizen) nevéhez hűen búzamalátából készül, jellemzője a ködös megjelenés, általában vastag, hosszan tartó habbal, illatában és ízében is erős szegfűszeges és banános jelleggel, amit a felhasznált élesztőnek köszönhet. A komlókeserű teljesen a háttérbe szorul, alkoholfoka 4,9 - 5,6% között alakul.
Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Búzasörök és típusaik
Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli