Barion Pixel
Nem titkoljuk, hogy oldalunkon a felhasználói élményének fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
Menü
Reketye Mr Funk 0,33L
Ellenőrizd kuponjaidat és pontegyenleged a Beerselection Club fiókodban, ide kattintva!

Reketye Mr Funk 0,33L

Ellenőrizd kuponjaidat és pontegyenleged a Beerselection Club fiókodban, ide kattintva!

Leírás és Paraméterek

A szibériai hideg betörése és a február sajátosságainak ellensúlyozására egy igen hatékony módszer a hiányok pótlása. Színek, trópusi ízek, forró hangulat és a legfontosabb a vidámság. Ilyen karneváli hangulathoz némi koffeinra is szükség lehet - a sörben van! A brazil és kenyai kávébabszemek cold brew módszerrel kinyert fanyar ízeire rátelepszik és eluralkodik az ananász, de úgy, hogy felpattan a hawaii inged akkor is ha nincs. 
A gránátalma csak a ráadás.

A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést.
A savanyított sörhöz leggyakrabban használt mikrobák a Lactobacillus és a Pediococcus baktériumok, míg a Brettanomyces gomba szintén hozzáadhat némi savasságot a sörhöz.
A savanykás íz elérésének másik módszere a gyümölcsök hozzáadása, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a szerves savakhoz, például a citromsav kialakulásához.

Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Savanyú sörök

Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket is ajánljuk