Leírás és Paraméterek
Kellemesen krémes stout perui kakaóval és bolíviai java kávéval.
Az Oatmeal Stout zabdara felhasználásával készített sör, amely a zab miatt még selymesebb, lágyabb, tejcsokoládés ízhatású lesz. Kávészerű pörkölt árpa- és malátaaromák is megjelennek a sörben. Ez az alacsony vagy közepes alkoholtartalmú stílus tele van sötétebb malátaízzel és a zablisztből származó gazdag és olajos testtel.
A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert használata egy 1677-ben keltezett, az Egerton Manuscripts-ban talált dokumentumban, amely a sör erősségére utal. 1721-ben használták először a porter nevet egy pörkölt malátával készült sötétbarna sör leírására. A porterek hatalmas népszerűsége miatt a sörfőzők többféle erősségben készítették őket. Az erősebb, jellemzően 7 vagy 8 %-os alkoholtartalmú söröket "stout porter"-nek nevezték, így a stout és a porter története és fejlődése összefonódott.
Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Porterek és Stoutok közötti különbségek
Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli
Az Oatmeal Stout zabdara felhasználásával készített sör, amely a zab miatt még selymesebb, lágyabb, tejcsokoládés ízhatású lesz. Kávészerű pörkölt árpa- és malátaaromák is megjelennek a sörben. Ez az alacsony vagy közepes alkoholtartalmú stílus tele van sötétebb malátaízzel és a zablisztből származó gazdag és olajos testtel.
A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert használata egy 1677-ben keltezett, az Egerton Manuscripts-ban talált dokumentumban, amely a sör erősségére utal. 1721-ben használták először a porter nevet egy pörkölt malátával készült sötétbarna sör leírására. A porterek hatalmas népszerűsége miatt a sörfőzők többféle erősségben készítették őket. Az erősebb, jellemzően 7 vagy 8 %-os alkoholtartalmú söröket "stout porter"-nek nevezték, így a stout és a porter története és fejlődése összefonódott.
Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat!
Porterek és Stoutok közötti különbségek
Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal!
23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert!
Beerselection Sörsuli
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Ezeket is ajánljuk
Reketye Tart Noir 0,33L
Normál ár
2.650 Ft
Törzsvásárlói ár
2.252 Ft
Fehér Nyúl Rafa Cake 0,33L
Normál ár
1.890 Ft
Törzsvásárlói ár
1.607 Ft
Fehér Nyúl Gemini 0,33L
Normál ár
1.990 Ft
Törzsvásárlói ár
1.692 Ft
Ugar Brewery Rouge Allure 0,33L
Normál ár
2.090 Ft
Törzsvásárlói ár
1.777 Ft
Monyo MOJO Workin'24 West Coast IPA 0,33L
Normál ár
1.800 Ft
Törzsvásárlói ár
1.530 Ft
Ugar Brewery Trailer 030 0,33L
Normál ár
2.190 Ft
Törzsvásárlói ár
1.862 Ft
First Chocolate Vanilla 2024 0,33L
Normál ár
1.900 Ft
Törzsvásárlói ár
1.615 Ft
Horizont Hazy Queen 0,33L CAN
Normál ár
1.650 Ft
Törzsvásárlói ár
1.402 Ft